Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

människa

 

 

där

som människan vandrar

vandrar

livet

hand i hand

med evigheten

smärtan

glädjen

blödande sår

bubblande skratt

allt blandat

till det som kallas

att vara

 




Fri vers av Jojo
Läst 245 gånger
Publicerad 2008-03-27 11:42



Bookmark and Share


  Mattias Josephson
snygg!
2008-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo