Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Två tidigare texter har blivit en


Livgivande flöde

Möt

den kärlek du får
med en öppen famn

och ge
din kärlek
med öppna händer

Håller du fast
vissnar kärleken.




När du ger

kärlek

och tar emot

kärlek

som räcks dig

blir du en del
i alltets blodomlopp


Om du håller fast

och om du inte tar emot

blir du en propp
ett dödligt hot.

Ge ut och låt
kärleken flöda

i ett ständigt pulserande

livgivande

flöde...




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 474 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-03-27 12:02



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Fin dikt på ett tänkvärt tema, med \'ett livgivande flöde\' i sin rytm
2008-04-04

  Johan Bergstjärna VIP
Mycket bra talat!
2008-03-31

  Bibbi VIP
Ja, \"given och eder skall varda givet\" står det ju skrivet i Den Heliga Skrift.
Tack för påminnelsen!
2008-03-29

  Rachel Roth
vilken livgivande påminnelse!
tycker om
2008-03-27

  Ewa-Britt Nilson VIP
Dig, själv glöm
Ditt hjärta på
all, kärlek töm
Så går mer tillbaka
*till Dig, likt en, så god:
***S*T*R*Ö*M****
******************
Helt rätt det Du skrivet
och så väl beskrivet! Gott
att veta, när jag, till en viss
och så vis person, tar det där:
********K*L*I*V*ET********
**************************
2008-03-27

    Maria Malm
Kärleken ska flöda..så sant..ej tillåtas vissna..
2008-03-27

  Lyckohäxan Enediel
Åååh! ja så rätt du har! Fint!!
2008-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius