Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bryt inte kvistar

Bryt inte kvistar
av torkad längtan
bryt inte blommor
av svaga ord
bryt inte styrkans
trådar sönder
ge kärlekens blomma
styrkans vatten
att växa ur den vackra jorden
Bryt inte vilda blommor
bryt inte vindens vackra smekning
mot en tårad själ
bryt inte kvistar
av torkad längtan
låt lyckan få växa och gro
låt dess frön spridas i själens rum
i evigheten alltid

 

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 366 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-27 15:56



Bookmark and Share


  Rolfsdotter
Så vackert, underbar inledning... och bilden är vacker också den,fint! Kram Backsippan
2008-03-27

  Lena K Nilsson VIP
Vackra ord och vacker bild!
2008-03-27
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~