Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem har tillgång till kontokortet- om inte jag!

Känslan infinner sig lyckosam när jag

villigt trycker in mina siffror

stämmer mina beräkningar

När väl pappershögen kommer i handen

så riktas uppmärksamheten dock

till den lilla tunna lapp

som hoppar ut

Kallsvetten lägger sig som en hinna

och insikten om verkligheten

spottas in i mina ögon

Jag är rånad!!




Övriga genrer av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-27 16:59



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Hmm, måste vara trött, tyckte det stod vem som hade tillgång till kontoret, kanske handlade texten om det egna hjärnkontoret tänkte förstås jag...
2008-03-27

  Rolfsdotter
En text att känna igen sig, inte alltid kul,men den här var rolig :) Kram Backsippan
2008-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP