Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blommande idé


bild musik och poesi
hur skulle livet vara utan det
lika tomt som utan fåglar antar jag

en ide blommar inom mig
en önskan om att kombinera dessa
helst tillsammans med en god vän som thomas

om ni vill se hur mitt inre blomstrande
skulle kunna se ut som idésymbolik
så kika in vid SpamPippis fotserie

ni kan välja motiv




Övriga genrer av Hans w-art Westlund VIP
Läst 384 gånger
Publicerad 2005-06-12 20:41



Bookmark and Share


  Thomas Strandberg
Du ä go' du. Åttiofyra idéer på tretton minuter blankt. Men visst ska vi kombinera't. Skriv in det i kalendern!
2005-06-13

  kath
jag väljer den vita klövern...för den försiktiga, starka och nära ton dina dikter har...sen väljer jag nog den sprängfyllda pionen för den känsliga kraften i dina tavlor och den vackra Bellis för den mjuka, nära, vackra och av integritet fyllda känslan i dina alster sammantaget.
2005-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP