Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tussilago

Såg jag rätt?
Tryckte min näsa
som ett barn
mot tågfönstret

Jag såg dom!
Små gulliga gula
med sina ansikten
vända mot solen

Jag kände det!
Vårens ljuva glädje
sprittande i blodet
för kärlekens skull




Fri vers av Annette Andersson
Läst 512 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-27 22:30



Bookmark and Share


    eva m h
Gyllene vårglädje!
2008-03-27

  ospray
ja tjoho vilka rader

äntligen nån som kan skriva


\"Små gulliga gula
med sina ansikten\"


så beskriver man våren som en sann poet


tack o kram o applåd !!!
2008-03-27

  Elaine.S VIP
Spratt till i mig också idag när jag på min promenad fick syn pånågra blåa blomor i en trädgård.......såna sprittningar är underbara..

(kan se dig trycka näsan mot tågfönstret :-)))
2008-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson