Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den mänskliga sårbarheten




Bara människa

Jag gör det

om och om igen

gör det

jag vet är så fel

men herregud

jag är ju bara människa!

 




Fri vers av Skrivarn
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-27 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn