Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du lilla människa

Du fyller mig med liv

Du fyller mig med en ny känsla som gör det lättare att andas

Jag andas in dig och pustar ut små rosa moln som ger en aning om framtiden


Min lust till livet har sjudubblats sen du kom in i våra liv

Allt känns nytt

Jag ser möjligheter och du ger mig en annan bild av livet


Du lilla människa med en enorm kraft

Att andas dig är livet

Att få lära dig, guida dig genom livet är en otrolig gåva


Samma sekund som jag fick dig på mitt bröst kände jag omedelbar kärlek

Den är gränslös


Din doft

Din närvaro

Din plats är just här hos mig





Fri vers av habibty
Läst 336 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-27 23:47



Bookmark and Share


    Charlotte S
Min fina vän. Hon är det vackraste någonsin. Fick rysningar. Saknar dig. Kram
2008-03-28

  Elaine.S VIP
\"pustar ut små rosa moln\" gullig och lycklig text om miraklet att få en ny människa att värna om
2008-03-27

    eva m h
mmm...underbart fin!!!
2008-03-27
  > Nästa text
< Föregående

habibty
habibty