Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångesten försvinner helt




Resan mot det underbara

Tyngden

i min kropp lättar

när själen påbörjar

sin resa

mot det eviga livet

 




Fri vers av Skrivarn
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-28 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn