Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min älskling

Det är så vackert
hur dina läppar
formar orden
ger dem en unik betoning

Det är så underbart
hur dina kyssar
får min tunga
att slå knut på sig själv

Imorgon
dagen efter idag
ett dygn bort


timmar av väntan
på att få träffa
den högst skattade
personen i mitt liv


min älskling / min Emil






Fri vers av caraa
Läst 438 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-28 01:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

caraa
caraa