Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven i maj, modifierad 12 juni


Nattens Drottning


Glädjen sprudlade i henne
som nyöppnad champagne


och champagnens bubblor var
glänsande pärlor
och gnistrande ädelstenar


hon var klädd i sin
finaste klänning av äkta siden


med bara solbrända fötter
dansade hon hela natten




Fri vers av Nic
Läst 375 gånger
Publicerad 2005-06-12 22:03



Bookmark and Share


  Jojo
Mmm, vackert skrivet.
Det finns en blomma som heter just Nattens drottning. Den blommar en enda natt per år...och ska vara oerhört vacker...
2005-06-13

    Göte Holmlund
Silvia som fyllo...äckligt
2005-06-12

  Hans w-art Westlund VIP
säkert samba...
2005-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic