Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven till min underbara vän, Carro.


För vi älskar


Du sökte inom mig
och fann något du kunde ta.
Du öppnade mitt hjärta
och la dit en bit av ditt hjärta.
Du lärde mig säga:
\"Jag älskar dig!\"
Och du älskade mig tillbaka!




Fri vers av Michmich
Läst 430 gånger
Publicerad 2005-06-12 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michmich
Michmich