Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Få människor lever, som man bör leva


Ni är det enda hoppet

Ni gör allt rätt

hjälper era vänner

hjälper de ni ej känner

hatar ej era fiender

respekterar deras existens istället

lever ej i slöseriets

grymma grepp

lever för andras skull

ni är våran världs

enda hopp

ni blir hånade

och bespottade

ni får oförtjänt kritik

kritik för att vara mesiga

och fega

men minns

att det är kritikerna

som är de som är fega

ni är ju dem

som gör allt rätt

 

 

 

 




Fri vers av Skrivarn
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-28 17:46



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Visst finns det föredömen, men ingen är perfekt.
2008-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn