Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En härlig känsla av sommar i kroppen....


Den ljuvliga sommaren

Jag vill dansa med de ljumma vindarna
På de gröna stora ängarna
Jag vill lek med solen strålar
När de smeker min kropp
Jag vill känna det sköna, gröna gräset
Slingrande kring mina bara ben
Jag vill sträcka min solbruna armar
Upp mot den klarblåa himmelen

Jag vill njuta av den värme solen ger
Jag sluter ögonlocken över mina gröna ögon
Och vänder mitt ansikte upp mot skyn
Samt fyller mina lungor med den klara luften
Öppnar försiktigt min mun
Med de välfyllda röda läpparna
Och släpper ut ett ljuvligt tjut
Nu är äntligen den efterlängtande
Och härliga sommaren här




Fri vers av Lilian (Gullan) gustafsson
Läst 381 gånger
Publicerad 2005-06-12 22:36



Bookmark and Share


  Bysmeden
Jag önskar jag finge vandra med dig här i detta härliga landskap och få känna din hand i min.
2006-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Lilian (Gullan) gustafsson
Lilian (Gullan) gustafsson