Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara ord ryckta ur bruset i min hjärna


Vimmel

Förd mot en plats jag inte vill vara på.

Knuffad framåt mot min värsta mardröm, livets slut.

Sålt min själ till djävulen, lämnad utan några egna val kvar.

Den lilla rösten inuti skriker, river och sliter.

Det råder kaos i min hjärna och tankarna löper amok.

Den lilla kontroll som fanns tappade jag någonstans på vägen och jag står nu utan någon som helst fast form, allt är bara flytande, stormigt och högljutt.

Som om det pågick ett krig i mitt huvud,
striden mellan gott och ont,
svart och vitt.








Ge mig ingen hjälp, ingen utsträckt hand,
Låt mig bara vara jag.







Fri vers av Suz
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-28 23:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag tror att det ofta pågår krig inom oss. I alla fall inom mig.
2008-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Suz