Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Woke Up and Smelled the Coffee

 

Morgonen väckte mig med ett meddelande till mitt hjärta

 

Jag har sökt i tusen själars djup för att finna...

 

                              här är ju JAG




Fri vers av Kameleont
Läst 501 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-29 10:34



Bookmark and Share


  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
utgångspunkten!´, fasen och klammeriet med den fria insiktens historia, go girl!
2008-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Kameleont
Kameleont