Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blir så arg för att de sjuka ska klämmas åt hela tiden...har politikerna aldrig varit sjuka, nej visst ja, de kan ju stanna hemma och blogga utan att sjukskriva sig!


Det är inte lätt att vara ödmjuk...åtminstone inte om man är politiker


Det är inte lätt att va ödmjuk

och tänka sig in i hur det kan va att själv vara sjuk

Har man sitt eget på det torra

så är det lätt att med andra människors liv bolla

Men en dag kanske det är din tur

att känna smärta och inte veta hur

du ska stå ut ännu en dag

och samtidigt för din ekonomi

lida hemska kval...




Fri vers av Aurora Borealis
Läst 477 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-29 11:22



Bookmark and Share


  * Ammi *
ja det är en skrämmande utveckling och det börjar bli dags att säga stopp, bättre att jag de stora fifflarna istället för att härja med sjuka försvarslösa människor, grr .. blir så arg!!
2008-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis