Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina drömmar drunknar nu i sirap


Vid vattnet finner några japanska turister en förkolnad jätte

Ett svart skelett av min tidigare trygghet

Jag fäller en sirapstår av hallon och beger mig norrut

Känner ett visst vemod över att behöva lämna det jag försvarat

Alltid

(Du vet att jag älskar dig, fasten det inte alltid märks)

\"Sov nu

och vakna i gryningen\"

Hör jag någon säga

Jag somnar och drömmarna dränker mina skrik

En underton av citron
















Jag ska aldrig mer lita på någon.









- Och det vet du





*




Fri vers av Gråsparv
Läst 427 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-29 13:45



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
nästan lite surrealistisk. ett tillstånd av total förminskning eller bara åker runt när man läser, runt runt i nått sorts vaket tillstånd men i en drömvärld, tycker mycket om, den speglar sej
2008-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Gråsparv
Gråsparv