Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

poerrotik


jag sa

säg ett ord på g
och jag ska lära dig att bläddra
med en stav i bok

du såg ut som jag gör
när förvirringen väljer att uttrycka sig

därefter tog du bort
de fula versalerna mellan oss
särade på de välskrivna små b:na

och hastigt
svalde du faktiskt och lustfyllt
min ofrivilliga slutsats






















Övriga genrer av alfa VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-29 15:34



Bookmark and Share


  papessa
gööörbra
2008-05-22

  Stensamlaren
haha...gött!
2008-03-30

  Lyckohäxan Enediel
Åh tjenare! =) Det här var fyndigt och härligt att läsa!
2008-03-29

  Cris
Hoppsan så du fick till det här :-)
2008-03-29
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén