Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Processen




vaga antydningar om påbörjad läkning

sköra förhoppningar


obekräftade påståenden

om fibrin, dagg och spindelnät


knappt skönjbara suturer

av silvertråd







Fri vers av katt.inc
Läst 552 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2008-03-29 16:08



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Kommer att tänka på hur livet är ett enda läkande..nästan faktiskt..och hur fantastiskt det är vilket läkkött vi männskor fått..
hur väl vi kan acklimatisera oss.. även så i det svåra..hur vi godtar och finner oss..I LÄKANDET..för vi vet att varje fas har sin smärta..varje tid sin gråt..och bortom nalkas åter de blåaste blåa hoppfulla moln..vi vet..de kommer att segla häröver än en gång...ja nu ska jag inte filosofera mer ..bara tankar..som pluppar upp och kanske inte alls stämmer överens med dina i detta..vilket fall är ditt språk som alltid suveränt..***
2009-06-14

  lodjuret/seglare VIP
säg, kan jag kalla på dig om
hjärtat blöder och behöver
heta omslag med nykokt havregrynsgröt?
damen verkar så oerhört lätt på hand

texter som denna rör vid hjärtat
vilket får tårkanaler att fyllas
2008-05-18

  Connie
Otrolig vacker väv du satt på pränt!
2008-04-25

  aftermath
skirt
fint
avvägt
balanserande
2008-04-19

  Bjarne Nordbö
Som en andning.
2008-04-05

  Nina V A
den här tycker jag är väldigt fin och hur du valt skiraste
väv som process, i sin återbyggnad. Skör är återfasen.

glansen i daggen och silvertrådar lägger sig i sin förhoppning
alldeles nära och man vill fortsätta, väva vidare, starkare

mycket bra!
2008-04-05

  Lena Renman
Dikten ger ett spirande hopp ja faktiskt rätt mycekt hopp och ordvalen är mycket väl valda.
Gillas särskilt

\"obekräftade påståenden

om fibrin, dagg och spindelnät \"

Applåd

Lena
2008-04-04

  lodjuret/seglare VIP
inte en dag utan positivt tänkande
får förgå genom att bara se på
2008-04-03

  Carola Zettergren
Andlös..sitter jag
fenomenalt bra
stark känsloförmedling!!!!
2008-03-30

  glittertindra
en otroligt väl skriven dikt, talande om när man reser sig upp och börjar gå mot hopp igen
2008-03-30

  Ulf Lagerholm
ett nät spunnet av finaste protein är detta, så varligt, så kärleksfullt mot självet, en psykisk process har försiktigt börjat blomma, ännu ingen frukt, men ett klokt tillbakahållet jubel kan jag läsa mellan raderna

\"visst gör det ont när knoppar brister, varför skulle annars våren tveka\"
2008-03-29

    Melona
sköra ord med styrka

du skriver så det känns

läkning tar tid
och processen med
eller, det är samma

du skriver så bra!!! :)
applåd
2008-03-29
  > Nästa text
< Föregående

katt.inc
katt.inc

Mina favoriter
förtätning
gropen