Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

....


silkeslena vingar lägger sig att vila

vid havets klippor hon stannar

luften är sval som vindens smekning

hör hur vågorna famnar i djupaste tröst

när änglatårar sakta faller





Fri vers av Lindizz
Läst 401 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-03-29 18:30



Bookmark and Share


  nettizen
Oj! Den här var vacker!!!!
2008-04-16

    Maria Malm
Fyllt av vemod..vackert..
2008-03-30

  Lejonhjärtas poesi
Vemodigt vacker....
2008-03-30

    Cajsa
Vackra rader, bra skrivet
2008-03-29

  Lars Granlöf
...och förvandlas till glänsade pärlor
likt denna vackra dikt.
2008-03-29

  J A Nicander
Texten får mig att tänka på filmen \"Nära så fjärran\" som handlar om en ängel som inget hellre vill än att bli människa och när det sker översvallas han av alla känslorna och den smärta som finns i världen.....Tar tag i min själ....Bokmärkes!
2008-03-29

  Lena K Nilsson VIP
Vackert!
2008-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz