Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Drastiska saker brukar göras, om man ej får den man älskar


Vill ha dig

Du är något speciellt

annars hade jag inga tårar fällt

dina ord var ju så vackra

som solens strålar

att min själ är din

kan du vara säker på

att jag lovar

åhh

kan du inte se?

Att du så vackert kan le?

Din mun

är kärlekens brunn

 jag vill ha dig

 i mitt liv

annars skär jag av

min pulsåder

med en vass kniv

 




Fri vers av Skrivarn
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-29 20:02



Bookmark and Share


  mayhem and order
Drastiskt och kargt men känslan förmedlar du fullkomligt.
2008-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn