Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Jag ser på dig,

Vi har känt varandra hela livet.

 

Men när jag ser på alla rynkorna, och erfarenheterna du samlat på dig

i ditt ansikte

 

så känns det som att

jag trots allt inte vet någonting om dig alls

 

ingenting över huvud taget

 

 

 

Oskar Sjöstrand 2008-03-11




Fri vers av ooskar
Läst 667 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-29 20:12



Bookmark and Share


  noname_realmind
PRECIS så konstigt kan det vara ibland...
Vissa man känt hela livet... vet man ingenting alls om. Det är som om vissa människor sätter upp en granitvägg inuti sig själva, så att INGEN INGEN ska få se in i dem...

Enkelt, rakt och avskalat. Igenkänning och berörd.
2008-04-03
  > Nästa text
< Föregående

ooskar