Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om de som lever för spriten


Full av liv

Han är full av liv

han är full av hopp

och framtidsdrömmar

han är full av sprit

men imorgon

är han helt tom




Fri vers av Skrivarn
Läst 165 gånger
Publicerad 2008-03-29 21:04



Bookmark and Share


    eva m h
Upp som en sol och ner som en pannkaka!
2008-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn