Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om det fria landet




Rosa moln svävar

Rosa moln

över det fria landet svävar

speglar sig

i det gudomliga vatten

där det fria folket

dricker sig mätta och visa

rosa moln svävar 

över landets djur

låter regnet falla

ner i deras torra strupar

om de hungrar

regnar det ner mat

frå de rosa molnen

ingen ska behöva

svälta mer

rosa moln svävar vidare

över det fria landet

hjälper den som är i nöd

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Skrivarn
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-29 21:51



Bookmark and Share


  hyena
var ligger det fria landet? och för mig dit!
2008-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn