Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Religon, Katolska kyrkan


Nunnedalen


Inte lika fritt som åkern
Inte lika stängt som skogen

Ännu har inte träden
givit efter för färgerna
De sträcker sig fortfarande
uppåt för värme

Den gröna kärleken
smyckar alla stammar
Att den dräper och förintar
har idag inte synts

Den kristna vårhimlen
har skänkt sin färg till marken
Molnen får skyla såren
tills allt är läkt








Fri vers av kittyheartpink
Läst 363 gånger
Publicerad 2005-06-13 08:37



Bookmark and Share


    crying_pawn
vet inte riktigt vad jag ska skriva. har läst de nyare dikterna nu oxå, och de licksom den här har ett väldigt vackert språk.
2005-06-17
  > Nästa text
< Föregående

kittyheartpink
kittyheartpink