Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så feg

PANG
Ringande oljud


Försvinner bort
Sträcker ut handen

Längre
Ser inte mer

In i väggen
Förnedrande hårt

Springer långt
Vänta, vända

Mörk stig
Rädda mig

Snurrar runt
Helt borta

Slutat att lova
Tror så gärna

Värmande hand
Håll i

Är så feg
Gömmer sig

Faller
Står inte


PANG
Sedan tystnad




Fri vers av Isil
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-30 00:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isil