Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmare

Flyg och blunda
Men släpp aldrig
Taget om verkligheten

En dag vill du
Landa
På marken




Fri vers av Isil
Läst 349 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-28 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isil