Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hatar att drömma


Jag vet att det bara är önskadrömmar
De längtar efter att få komma ut
Vill bli berättade

Och jag blundar för det uppenbara
För det skulle bli så svårt om jag erkände
Dessutom har jag ont

Och regnet smattrar mot mitt fönster
Ändå glömmer jag bort att inte gråta
Alldeles ensam

Alltid, alltid slår orden
För de finns kvar i en liten ask
Den har jag gömt på ett säkert ställe

Nu vill jag inte vara här längre
Bort mot en annan tid en annan dröm
En som inte tar slut

Och så vaknar jag upp
Märker att drömmen är slut
Istället är verkligheten ännu mer påträngande

Smärtsam




Fri vers av Isil
Läst 319 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-16 20:14



Bookmark and Share


  Vildaste
ja både drömmar på natten och dagdrömmar är jobbigt ibland/vilda
2008-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Isil