Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...och så kom du alldeles för nära

Det är så härligt
Att vara fri
Trots att du fortfarande
Håller mig bunden

Jag flyger som en fågel
Högt över alla moln
Ändå sträcker du dig
Efter mig

Flyr jag
Så följer du efter
Stannar jag
Lämnar du mig kvar

Därför är jag fri
För i friheten är du nära
Alldeles för nära
Och då flyr jag




Fri vers av Isil
Läst 350 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-13 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isil