Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade vän

Du får mig att le när jag gråter
Du kan få mig att gråta när jag ler
För tårarna bara rinner när man skrattar
Så att magen värker

När jag tänker på dig blir jag varm
Och jag minns allt vi har gått igenom
Du och jag
Tillsammans

Hade du varit en kille hade det kallats kärlek
Men det är du inte
Därför står du på andra sidan den hårfina gränsen
Och är min finaste vän

En plats i mitt hjärta kommer alltid
Att finnas där bara för dig
Så länge vi lever
Kommer vi aldrig att ta slut




Fri vers av Isil
Läst 348 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-08 22:06



Bookmark and Share


  friheten
Du beskriver min känsla också, tack för det!
2008-12-08

    taggtråd
"så länge vi lever
kommer vi aldrig ta slut"
Så jävla bra!! känner igen känslan ganska starkt. Den är fin.
2008-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Isil