.. återta sin energi.." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. återta sin energi..


Kråkskuggemaning

 

 

gap

 

sluka

fördriva berg

tära gryende skymningsvy

 

mjuk

för mjuk

 

oförstående 

suga märg

 

dovna in igen

 

gemak

dolt krypin

 

vända åter vända

avig

 

insida in

 

sveksvepande

närmning

 

huka huka

 

sten vittra

tid

jord vittra tid

vittra tid 

 

k r å k s k u g g e m a n i n g

v i s k a

 

kommando

 

kura vinge kura

kura vinge 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 1025 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2008-03-30 16:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dina ord väcker upp det vackra.
Bokmärke på den.
2011-10-26

  Hans Christian
En mjuk och mycket poetisk resa. Bravo.
2011-03-16

    vilgot hellros
snyggt
2010-11-03

    ej medlem längre
egen stil och intressant dikt
2010-07-19

  C.Wieske
Otroligt.
2010-07-15

  northofsweden
Effektfull och gåtfull, mystisk, rytmisk,
spännande grafiska effekter.
2010-07-13

  Måna N. Berger
Jag föreställer mig att den här ska sjungas, lågt, besvärjande. Tror den funkar!
2010-06-30

  isidore
Väldigt intressant.
2008-04-02

  Per Rydberg
Mycket spännande! Jag tycker att den har mycket av besvärjelse, trollformel, i sig. Du har ett alldeles eget sätt att skriva, och jag uppskattar mycket det kreativa och grafiska sättet du har! Givande att läsa!
2008-03-30

  Kim VIP
Som en päls man vill krypa in i!!!!
2008-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri