Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När den man har kär, lämnar en, då blir man alldeles tom och fattig i själen




Allt jag var

Hon går nu

för alltid

inga ord räcker längre

hon har bestämt sig

aldrig mer

får jag se henne

det är över

jag är ingen mer 

allt jag var 

fanns i henne 

 

 




Fri vers av Skrivarn
Läst 178 gånger
Publicerad 2008-03-30 19:02



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hur hänger detta ihop?
Ni hade ju försonats?
2008-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn