Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland önskar jag att spegelbilden kunde tala ett tydligare språk

Min spegelbild säger ingenting
om den personen jag var då
den speglar bara
vem jag är idag

men vem är jag idag egentligen?

står där
var enda dag
klurar över
vad alla tecken
betyder

hur kan man vara så
närvarande
men ändå
frånvarande

ibland frågar jag mig själv
om mitt liv
mitt jag
finns där ute

om jag bara öppnar
den här dörren
låter ljuset
svepa in
ta tag i mig

föra mig vidare
till den jag


en gång var




Fri vers av caraa
Läst 411 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-30 23:43



Bookmark and Share


  Matilda Linnéa Tinér
bra!
jag gillar upplägget
och sammanhållningen i texten.

me like!
2008-08-26
  > Nästa text
< Föregående

caraa
caraa