Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tänker fortsätta göra det...vik hädan den som inte tål mig *ler*


Tar plats


Det sägs

från vissa att jag med min ringa person

tar för stor plats

En tanke slår mig

\"Alla borde vara så oerhört tacksamma
för att jag nånsin kommer fram nånstans alls\"

Tacksam är jag för det själv
för ingen mer än jag vet min kamp







Fri vers av Yvonne Vigstrand
Läst 821 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-03-31 11:01



Bookmark and Share


  filharmoniker
Oj, ja, det tysta och mörka kan belysa det mest särskilda i en människa.
2013-11-22

  ~Leonardo~
Det är fint att våga ta plats
och visa att du finns...bra!!
2008-09-26

  häxanmara
O så jädrans bra skrivet..dina kloka ord
som jag tänker på....
2008-04-22

  Ronny Berk
en vältänkt och välformulerad text...att vara är att kunna...ja...
2008-04-21

  Spider
kanon bra!! ;)
självförtroende kan man inte få för mycket av..
2008-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Yvonne Vigstrand
Yvonne Vigstrand