Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det svåra livet, blir lite lättare, om vi tröstar varandra


Lilla du, livet är svårt

Du är ledsen

idag klarade du ej längre

 av pressen

du bara grät och grät

du kände dig

lika fången

som en fisk 

i ett nät

men jag kom fram

till dig

och torkade

dina tårar

med min handflata

du orkade inte ens

äta

så jag fick dig

som ett litet barn

 mata

sen gav jag dig en kram

och höll dig

hårt, hårt

lilla du

livet är tyvärr

väldigt svårt

viska jag till henne

då frågade hon:

"kan du komma

varje dag

och titta till mig"?

 

 

 




Fri vers av Skrivarn
Läst 133 gånger
Publicerad 2008-03-31 16:16



Bookmark and Share


    Issand.
fint skrivet, jag blir gråtfärdig
2008-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn