Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att vilja gömma sig, i mörkrets trygga värld


Den nya dagen, ger ingen nåd

Jag ligger

i nattens mörker

och våndas

över att en ny dag

snart kommer

den nya dagens ljus

kommer avslöja

min identitet

som tidigare doldes

i det kolsvarta mörkret

den nya dagen

dömer mig till ångesttortyr

den nya dagen

ger mig ej någon nåd

 




Fri vers av Skrivarn
Läst 195 gånger
Publicerad 2008-03-31 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn