Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan tid och rum

Solen sjunker blödande
speglar sig i kullarnas högsta toppar
En stare skriker ut sitt entoniga
varningsrop i rododendronlunden

På avstånd hörs stadens brus
En annan stad i en annan tid

Befinner mig mellan tid och rum
Ingen, jag säger ingen
kan nå mig här

Vinden tvingar mig framåt
Tvekar och lyssnar till staren
som inte längre varnar
den uppmanar till det enda
att fortsätta framåt
att ta steget i det okända
i tiden och rummet




Fri vers av Annette Andersson
Läst 572 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-31 19:28



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Mycket vacker samklang mellan ord och bild
2008-04-01

  Fånga dagen
Suveränt bra skrivet du träffat mitt i prick och fångar orden rätt till
bilden
Bilden var supersnygg
2008-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson