Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ångest


Vad ångest är

Frågar du mig

vad ångest är

svarar jag helvetet 




Fri vers av Skrivarn
Läst 196 gånger
Publicerad 2008-03-31 22:52



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En försmak i alla fall.
2008-04-01

  Gronia
stark i sin enkelhet.
2008-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn