Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sverige är ett suveränt land - om man gör som man ska vill säga.


Tänk om det SMITTAR!


Gråter man är man farlig

Surar man är man farlig

Springer man är man farlig

Går man långsamt är man farlig

Men det finns en sak som är farligast av allt

något som gör att människor flyr hals över huvud

något som gör dem extremt illa till mods

och får dem att vilja ringa polisen och anmäla otillbörligt beteende

Och detta lilla något är när man inte gömmer

 

 

 

 

sitt leende




Övriga genrer av Blomster
Läst 459 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-03-31 23:29



Bookmark and Share


  Svarta ord, vitt papper
Vi som ler får väl fly till ett alldeles eget litet land och vara så där underbart glada! <3
2008-04-05

  Kim VIP
Skrattar alldeles ensam!
2008-04-05

  Carola Zettergren
Mycket bra poetat!!!
2008-04-05

  Dude
Hehe, man får inte vara för glad och le utan anledning idetta land. Då sticker man ut och i Sverige måste man vara lagom glad. Bra text.
2008-04-04

    Damir
känner bitterheten som är bakom den här texten långt inne..
känner igen den väldigt väl..

bra skrivet!
2008-04-02

  Gunilla VIP
Låt oss vara farliga allihop!
Härlig diktning!
2008-04-01

  [jimmy]
ler offentligt...

farliga flickan där...!

:))
2008-04-01

  booster82
bra
2008-03-31

  Lyckohäxan Enediel
Hehe! Ja att le och vara glad när man går ensam omkring och promenerar...DET är syndigt!!
Kul text det här :)
2008-03-31

  Spider
*asg* ja nog är du farlig!
att ge dig en penna, då kan vad som.... hända..*L*
stor applåd.. =))
2008-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Blomster
Blomster

Mina favoriter
kardat flor
Vårdikt
Vilse