Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillägnad Liza, min bästa vän och partner in crime




En kärlekspöl vid buss 213



ett hål i asfalten

som ett hjärta

när det regnar

bland trasigt glas

och cigarettfimpar

som ballader i örat

och 13 spänn i handen

mina gråa dagars sol

var du


och det älskar jag dig för




Övriga genrer av Fröken Frida
Läst 620 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2008-04-01 00:16



Bookmark and Share


  vinternatten
jag gillar denna, mycket ingenkännande :) bra!
2008-08-31

  klarafisk
Oj, vad fin den här var!
gillar titeln och början speciellt.
2008-04-12

    noshörningen
vacker, avslutningen är såå fin :)
2008-04-01

  noname_realmind
Kärleksvarm text! :)
2008-04-01

  aol
härlig poesi med ett stort igenkännande djup
2008-04-01

  Aida*
Ååh, vilken känsla! Dessutom, världens underbaraste rubrik!
2008-04-01

  booster82
jättefin
2008-04-01

    Komisarek
Vackert. Den ska jag spara.

Fina bilder du målar upp
2008-04-01

  Sanningsägaren VIP
Gillar denna.. och speciellt slutet..
\"mina gråa dagars sol

var du


och det älskar jag dig för\"

Vackert!

/Åsa
2008-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Fröken Frida