Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhet är subjektiv poesi



jag vill somna
med min tunga
vid din andedräkt
där jag hör hemma,

varje natt


men ibland är det skönt att sova ensam,
säger du




Övriga genrer av Fröken Frida
Läst 307 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-01 01:04



Bookmark and Share


  friheten
Stämmer väl ändå
2008-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Fröken Frida