Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den perfekta singeln

Den perfekte mannen sökte

efter den perfekta kvinnan.

Den perfekta kvinnan sökte

efter den perfekte mannen.

I annons givetvis. På nätet.

 

Den perfekte mannen satt och läste

den perfekta kvinnans annons.

Suckade djupt och irriterat.

Tänkte högt:

- Bahh!! Den perfekta kvinnan

finns inte! Särskilt inte i en

lögnaktig annons!!

 

Den perfekta kvinnan satt och läste

den perfekte mannens annons.

Suckade djupt och irriterat.

Tänkte högt:

- Bahh!! Den perfekte mannen

finns inte!! Särskilt inte i en

lögnaktig annons!!

 

Idag är båda otroligt

perfekta singlar.

Båda väntande och längtande

efter den perfekta partnern.




Övriga genrer av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-01 04:27



Bookmark and Share


  [jimmy]
bra skrivet...
måste vara självupplevt...:)
med ett igenkännande leende :))
/j
2008-04-01

  Spider
*L* ja livet handlar nog om att våga ta risker!
annars så får nog alla sitta själva...=)
2008-04-01

    Bodil Sandberg
Ja så kan det gå när det mål man vill nå
är mer än humant...då kan det gå så dant

jättebra skriftat om de perfekta!!
2008-04-01

  Larz Gustafsson VIP
Och de kommer att få fortsätta längta...
2008-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP