Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magdalena alias vesslan

Magdalena du är min vän
även om du har en tendens
att bli irriterad på mig...
Men jag förstår dig

Du kan ge vad som helst
utan att vilja ha något tillbaka
Men du är inte patetiskt naiv
Du är bara du

Din vänskap är ren och riktigt
och du ljuger inte som andra...
Du är både smart,
och otorligt dum när du vill :D

Vi kom överens om djur
som skulle likna oss i personligheten...
Du fick vesslan på din lott
och nu när jag tänker efter... du är lik

Du är smart, effektiv och undviker faror lätt
det finns ingen som kan fånga dig...
Ingen som kan tänja dig
Och ingen kan någonsin få dig göra
något som du inte vill....

Du är stark med en otrolig personlighet
och du är en liten men ändå stor
Så tack för du är min vän

Magdalena din lilla vessla
du kan lura vem du vill...
men vänner har du alltid
I mig, Therese, Berlinda & Isabella




Fri vers av Sikska
Läst 303 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-01 10:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska