Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerad av Rosmarin  (igen)


Teckna

 

Hon höll pennan i sin hand
och såg länge på sig i spegeln
så länge att det gjorde ont i själen

Så vände hon sig om för att teckna en bild
av det hon försökt att betrakta

men det blev bara konturlöst sudd

bara sudd




Fri vers av Jojo
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-01 10:41



Bookmark and Share


    söötsnö
mycket fin
sorgsen men väldigt fin!
2008-04-01

  Rosmarin
och så kom tankarna
vad totalt värdelös jag är
när det egentligen bara var så
att hon inte kunde teckna


Bra dikt, gillar slutets upprepning!
2008-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo