Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sökande efter identitet och en trygg och säker grund att stå på


Den tröstlösa

Jag går på stigar

där ingen sätter sin fot längre

ingen utom jag

hör människor som gråter

i sin ensamma vrå

jag ser saker

inget mänskligt öga ser

jag plågas

som ingen människa

tidigare plågats

vem är jag?

Människa eller osalig ande?

Vill ej lida mer

 




Fri vers av Skrivarn
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-01 14:00



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
\"Du o Gud har skapat mig till Dig och mitt hjärta är oroligt tills det finner sin vila i Dig\" Augustinus 300 talets Nordafrika.
2008-04-11

  Larz Gustafsson VIP
Sådana stigar har jag nästan alltid gått på.
2008-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn