Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det betyder ingenting att Du har ett ess i rockärmen.

Du är varken kung eller dam,

knekt eller joker.

Du är bara MEDIOKER.




Fri vers av Arcadia1
Läst 550 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-01 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arcadia1
Arcadia1