Elden sprakar.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elden sprakar.




Flammorna.

Sprakandet

hörs

i hela rummet

det

lyser

orange

gula flammor

virvlar runt

det skimrar

i grått och svart

värmen sprider

 sig i rummet

kaminen

är så skön.




Fri vers av Annmargreta
Läst 364 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-01 23:30



Bookmark and Share


  LassO
Hög mysfaktor ;=)
2008-04-09

    sajo
Jag kommer gärna och sitter framför denna kamin och myser en stund. Tack för en härlig text.
2008-04-08

  * Ammi *
känner värmen och magin av de sprakande flammorna, skönt ..beskrivet
2008-04-04

    Mejja
Tycker om!!!
Ord som får mig att vilja rulla ihop mig där framför kaminen. Låta mig värmas.
2008-04-02

  vildvin
Det är verkligen något extra
när man får sitta framför
en öppen eld.
och vi har ju snö och nattkallt
så än kan vi elda några veckor
2008-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Annmargreta
Annmargreta