Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför dör allt jag rör vid

Som en vind är det borta
inte ens
doften finns kvar

Det har runnit bort
runnit ut i hålet

En varm blåst drog igenom oss
men lämnade efter sig
en kylig tomhet

av sorg

Det regnade bort som
allt det andra
som
alla
andra


Inte ens doften stannade
när vinden drog vidare.




Fri vers av Mone
Läst 418 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-02 18:36



Bookmark and Share


  prinscess VIP
sorgligt
2008-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Mone
Mone