Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En älsklings underbara doft


Likt paradisets ängar

Det finns inget bättre

än när jag varit med dig

då luktar jag som du

likt paradisets ängar

 

 




Fri vers av Skrivarn
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-02 19:00



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ljuvligt med sådan doft.
2008-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn